Een paar gedachtes op het eind 2015

Posted: December 26, 2015 in Uncategorized

image

Ho ho ho…. merry christmas.
Voor iedereen een zalig kerstfeest. Heerlijk die dagen soms heel druk soms lekker rustig. Hoe dan ook iedereen viert kerst op zijn eigen manier. Kerst is ook een moment om te danken toch?

Ik dank dat mijn boek mondo nero langzaam maar gestaag vordert. Ik dank dat mijn 2e deel ook flink vorm aanneemt. Ik dank mijn familie en vrienden. Dat ze er zijn. Ik denk ook na.. over wat had kunnen gebeuren…. 14 oktober de dag dat mijn lieve broer jarig zou zijn geweest, voelde ik een knobbeltje (sommige zullen nu schrikken want heb het niet aan de grote klok gehangen. De reden weten diegene die het wisten wel) 1 maand gewacht volgens advies arts. Daarna terug  en hij was flink gegroeid dus binnen 72 uur bij de mamapoli. (Ik ben zelden zo bang geweest) Gelukkig bleken er cystes te zitten. (Inderdaad veelvoud). Dankzij de fabrikant van mijn thyrax(maar zeker weten doen ze het niet. Altijd fijn die fabrikanten. Ze zullen eens een claim krijgen)

Maar ik dwaal af…. ik ben opgelucht dat het “goed,, is. Want daardoor ben ik gaan nadenken… ik heb een geweldig leven een lieve zoon die het super doet!! Een man waar ik al 22 jaar lief en ook leed mee deel.
En ik heb een paar goede vrienden die er gewoon zijn!

Er zijn afgelopen jaar vrienden die hun ware ik lieten zien. Die met twee tongen praten die dingen in hun eigen voordeel verdraaien, en die er geen eigen mening op na houden. Van die neem ik afscheid.. tot ziens.

Maar wat ook heel belangrijk  is dat ik vol goede moed 2016 in ga. Gezellig met vrienden het nieuwe jaar inluiden en dan door met deel 2. Ook natuurlijk mijn nieuwe website onderhouden. Die heeft ook eventjes op een laag pitje gestaan. Maar 1 ding weet ik zeker.. 2016 gaat een top jaar worden!!!

Voor jullie alllemaal wil ik jullie het allerbeste wensen voor 2016.
Feest lach maak plezier en geniet!!!
Tot 2016!!!

image

Comments are closed.