een jihaa momentje

Posted: October 8, 2015 in Uncategorized

soms heb je van die dagen.Dan wordt je wakker en dan op het moment dat je met 1 been het bed uitstapt dan weet je het….. Dit wordt zo’n dag… zo’n dag heb ik vandaag.. alleen vanmorgen wist ik nog niet of het de goede of de slechte kant opviel.open-boek-15156705    

Ik was vanmorgen vastbesloten om deel 2 van mondo nero verder te gaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ging ook heel goed van start. en dat voor een donderdag want ik en de donderdag zijn niet heel erg goed bevriend 😉 maar het ging top. ik kreeg een vraag van 1 van mijn boekenlezers of ik niet alvast een kleine preview wil zetten op mijn Facebook pagina. Dus dat is een issue zal ik het doen? ik denk het wel. houdt het ook levend dan.

Toen vroeg iemand wil je niet vast de titel vertellen? Dat is toch wel een dingetje wat ik heb hem al maar dat ga ik denk toch nog maar niet doen moet een beetje spannend blijven. Het heeft in ieder geval iets met deze vlag te maken.

italiaanse vlag

Anyway. vandaag is er toch wel zo iets leuks gebeurt!!!!!  Een nieuwe uitdaging die naadloos aansluit op waar ik voor sta en wat ik super leuk vind! het is nog in de kinderschoentjes maar ik hou je jullie op de hoogte!!! gisteren had ik ook al zo’n momentje maar dat was meer om het feit dat ik iemand goed heb geholpen. die persoon was blij met de tips die ik gaf en vond dat ik een heldere kijk had op het leven (dat was al op zich een knap momentje:-):-)  maar dat erbuiten)  ben blij dat ik mensen kan helpen en dat maakt mij ook gelukkig . en als ik daarbij nou ook  nog eens een stuk kan schrijven dan maakt het mijn dag helemaal weer goed! en die van jullie ook hoop ik.Inspiration-Quotes-Graphics-127-680x418

Ik ga nu weer even gewoon mama zijn en de voorbereidingen treffen voor de innerlijke mens.. Ook heel belangrijk! tot de volgende!!

Comments are closed.