Zondags momentje

Posted: September 27, 2015 in Uncategorized

Zondagmorgen lekker vroeg eruit uurtje of 8 voor mij toch al uitgeslapen normaal 6.15uur.. (middelbaar kind naar school werken) ja ik sta gewoon voor hem op. Waarom? Om het moment te pakken. Even genieten en de dag bespreken met hem. Zijn brood te smeren want dat wil ik graag voor hem doen.

image

Maar ik dwaal af.. nu even gewoon lekker niks. Net ontbeten en zit naar de computer te kijken dat ik verder wil schrijven.. maar er komt ff niks helemaal niks.. writers block?? Geen inspiratie meer??? Whaaaa ik wil gillen maar het komt niet eruit..  Ik denk even na. Nee ideeën zat en ook geen writers block…..

image

ik kijk over mijn pc heen en zie joey druk aan zijn studie hij heeft een proefwerk van de week.. en dan besef ik het. Ik zou hem overhoren want uiteindelijk blijf ik in de 1e plaats gewoon moeder. Ik ga straks wel verder met schrijven en overhoor hem eerst. Eitje natuurlijk hij kent de stof goed.

Ik pak mijn koffie en ga weer achter de pc.. Sommige mensen willen de titel weten van mijn nieuwe boek.. zal ik het geven? Of een sneak preview??

image

Weet je wat ik denk daar nog even over na terwijl ik nog even lekker van de zondagmorgen geniet.. 😉
Fijne zondag

Comments are closed.